Macrame hangend verkeerslicht

De grote interieurmagazines laten de trend al heel lang zien en we zijn grote fans: Macrame hanglampen. In onze DIY geven we je stapsgewijze instructies over hoe je je eigen hanglampen voor je huis kunt maken.

DIY macrame hangplant

Macrame DIY hangend plantmateriaal


materiaal

♡ Nylon tape van 7 x 2 m in elke kleur

♡ 1 schaar

♡ 1 aansteker

♡ 1 potplant naar keuze


Macrame stapsgewijze instructies

Macrame DIY maakt de lus

1. Verdeel een van de 2 meter lange linten doormidden en vorm een ​​lus waar je de twee uiteinden van het lint doorheen trekt (maar nog niet aan elkaar trekt).

Bind macrame DIY meer lussen

Draai macrame DIY-plantlussen vast

2. Herhaal deze stap met nog 5 riemen rond de eerste lus. Trek nu alle 6 lussen strak tegen elkaar zodat er een rond oog ontstaat.

Knopen van de buitenste linten van het macrame

3. Elk van de 6 bands heeft twee strengen. Gebruik een lus om de buitenste strengen aan elkaar te knopen op een afstand van ongeveer 2-3 centimeter. Herhaal deze stap totdat het resulterende net je plantenpot volledig bedekt.

Macrame DIY stervormige knopen van de individuele strengen

Pas de pot aan het macrame aan

Trek macrame DIY grote lus

4. Combineer de strengen van de linten tot een bundel en vorm een ​​grote lus die je kunt knopen.

DIY-macrame om de knoop te beginnen
5. Nu is het tijd voor het macrame! Knoopt het laatste 2 meter lange lint met de grote lus. Zorg ervoor dat het linker uiteinde slechts ongeveer 5 cm lang is, omdat alleen de rechter streng wordt gebruikt om verder te knopen om het gewenste spiraaleffect te creëren. Gebruik nu het linker lint om een ​​lus om alle draden te maken en knoop het aan elkaar. Herhaal deze stap totdat het macrame de grote lus volledig omhult.
Macrame DIY sneed de onnodige doelen af

Macrame DIY smelt de uiteinden met de aansteker

U kunt er eenvoudig zelf een maken Macrame hangmand Doen. Het leuke is dat je hiervoor elke pot kunt gebruiken. Vooraf moesten we vaststellen dat er helaas niet heel veel en vooral weinig mooie en vrij dure houders zijn voor het ophangen van planten.

Het wordt trouwens morgen een heel geheel geweldige bijdrage aan hangplanten geef, want ze zijn op dit moment super trendy! Dus wees enthousiast 🙂 Tot die tijd kunt u onze bijdrage gebruiken Binnen planten genoegen.

Groeten uit de Wohnklamotte Redaktion!

Meer inspiratie vind je op Pinterest:

Ersten Kommentar schreiben

Antworten