Prikbord

In onze DIY laten we u zien hoe u eenvoudig een trendy prikbord kunt bouwen en het keer op keer opnieuw kunt ontwerpen.

De meest populaire uitspraken kunnen naar wens op het bord worden gerangschikt en toveren een glimlach op ieders gezicht.

DIY prikbordcactussen

Laat een berichtje achter voor onze dierbaren of een dagelijks bericht voor onszelf Mantra om onderweg te geven, dat is niet alleen een absoluut Trend, maar echt een mooie Decoratie idee. We vinden momenteel overal lichtbakken of coole posters, maar we werden verliefd op het idee van een prikbord. Omdat daarmee Letters u kunt het altijd opnieuw ontwerpen en aanpassen aan uw individuele behoeften en stemmingen. We vonden het ook leuk om eindelijk iets bij ons te hebben Hout maken.
Zo gezegd, zo gedaan in de ijzerhandel. In eerste instantie dachten we een beetje gedurfd om met de zaag de losse stukken te kunnen zagen. Maar toen veranderden we van gedachten en lieten het aan de professionals over.


Materialen

♡ Houten strips
♡ spuitverf
♡ fotolijst
♡ zelfklevende film
♡ Prit pen
♡ schaar
Alfabetvrij alfabet (gespiegeld)


DIY prikbord stukken hout

Zorg dat de bijbehorende onderdelen voor de balken en letters in de IJzerwinkel op maat gesneden. Grootte en aantal zijn afhankelijk van uw smaak en de gekozen fotolijst. We hebben voor ons Prikbord vijf balken geselecteerd.

Spuit op doe-het-zelf prikbord stukjes hout

Vervolgens leg je alle stukken hout op een oppervlak en spuit je ze van alle kanten in met witte verf. Kleur ook de achterwand van de fotolijst, waarop je later de strips gaat bevestigen. Na het drogen herhaal je het proces zodat de kleur dekkend is.

Lijm DIY-prikbordstukken van hout in de fotolijst

Als alles droog is, kun je de twee delen van een strip haaks aan elkaar lijmen. Wacht even tot alles is opgedroogd. Vervolgens kunt u de vijf stroken op dezelfde afstand aan de fotolijst bevestigen. Als je het niet zeker weet, teken dan vooraf kleine puntjes in potlood.

Plak DIY-prikbordbrieven

Terwijl de stroken drogen, kunt u de houten stenen met de letters lijmen. We hebben een gratis afdrukbare voor u met spiegel-omgekeerd alfabet. Druk gewoon de letters af en plak de gewenste tekens op de achterkant van de zwarte letters Zelfklevende film. Zo kun je de letters gemakkelijk uitknippen en op de houten stenen plakken. 🙂

DIY prikbordcactussen

Het prikbord is klaar. U kunt nu elke dag uw nieuwe prikbord ontwerpen zoals u dat wilt. Iedereen die niet erg creatief is, kan ook deze berichten van ons gebruiken:

goede mensen

naar buiten brengen

het goede

bij mensen

Doe niet

eye candy

zielsvoedsel zijn

Ersten Kommentar schreiben

Antworten