Punaise afbeelding

Een foto afdrukken, inlijsten en aan de muur hangen is niets nieuws. We willen zelf iets creatiefs doen dat niet iedereen heeft en in het oog springt. Daarom bedachten we een geweldige DIY door een foto te maken Kopspijkers knutselen.

Een foto van punaises is zeker niet in elk appartement te vinden en dus een echte Blikvangerdie je kunt bewonderen door je vrienden. Je kunt dat doen Canvas hang het aan de muur of plaats het gewoon op een ladekast of een plank waar het zijn effect echt kan ontplooien.


Materialen

♡ Gewatteerd canvas

500 ong. 500 punaises

♡ Hamer

♡ potlood


We raden je een makkelijke aan gewatteerd canvas in plaats van eentje met een dik houten frame, want zo bevestig je de spijkers beter. Teken eerst met potlood het gewenste motief op het canvas. Daar hebben we voor gekozen Ampersand besloten, maar u kunt ook elk ander symbool of woord maken met de punaises. Liefde in hoofdletters is ook geweldig op het canvas of iets prachtigs met de hand geschreven.

Nadat je het bord hebt geverfd en tevreden bent, begin je de eerste spijkers langs de lijn in het doek te leggen. De punaises moeten elkaar een beetje overlappen, zodat er geen lelijke gaten zijn.

Zodra je de omtrek klaar hebt, kun je in een hoek beginnen en de binnenkant van het bord vullen met punaises. U moet ervoor zorgen dat er een gelijkmatig oppervlak is en geen openingen.

Stap voor stap komen er steeds meer punaises bij. Dit duurt even, maar je kunt al uitkijken naar het resultaat.

Een klein puntje aan de zijkant, als je een zachte doek over de hamer trekt, voorkom je dat de punaises krassen en hun glans verliezen.

Nadat je het hele bord hebt gevuld, kun je weer met een doek over het oppervlak gaan en de punaises polijsten.

We zijn er helemaal in geslaagd Punaise afbeelding in liefde en hoop dat je net zoveel plezier zult beleven aan het knutselen als wij. Als je ook zo’n geweldige foto hebt gemaakt, laat het ons dan zien op Instagram.

Veel plezier bij het maken en decoreren. Laat ons een bericht achter als u vragen heeft.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten