Val decoratie draad bladeren

De kalender Begin van de herfst we hebben al achter ons en nu de gouden oktober voor de deur! Naast de grijze en stormachtige regenachtige dagen heeft het bonte seizoen nog veel meer te bieden! Laten we herfstdecoraties maken!

Omdat naarmate het buiten steeds ongemakkelijker wordt, ons huis er een wordt gezellige en warme plek, waar we veel tijd doorbrengen: veel tijd om te knuffelen en te knutselen! Hoe goed is het herfstseizoen waar DIY baby produceert! Daar zijn we van weggekomen oogverblindende natuur doe inspiratie op en dit is geweldig Draadmessen gemaakt. Ze roepen de perfecte herfststemming op en met één Theelichtje in het midden wordt het echt gezellig! We zullen u in slechts een paar stappen laten zien hoe u de charmante kunt gebruiken Theelicht decoratie kan imiteren.

Herfstbladeren en draad voor vormen

Voor de draadmessen heb je nodig:

♡ een dunne draad

♡ rondbektang

♡ Kniptang

♡ Spreadsheets als sjabloon

♡ theelichtjes

Zo eenvoudig is het:

Zodat u de fijne vorm van de bladeren buig zo natuurlijk mogelijk, uw draad mag niet te dik zijn. Daar zijn we voor Kleuren zilver en zwart besloten, maar je kunt natuurlijk in kleur stoom afblazen. Je kunt verschillende kleuren en diameters vinden in bouwmarkten of ambachtelijke winkels.

Nu schat u ongeveer hoeveel draad u nodig heeft voor uw blad. Het is belangrijk dat je nog veel meer toevoegt, omdat de draad ook eindigt samen geknoopt moet zijn. Het is beter om te veel draad te nemen dan niet genoeg!

Vervolgens begin je de draad in de juiste vorm te buigen. Bekijk ze altijd Herfstbladerendie dienen als sjabloon. Als de draad eenmaal is gebogen, is het moeilijk om hem terug te buigen in zijn oorspronkelijke vorm. Een Rondbektang maakt uw werk en dat gemakkelijker Bladvorm kan nauwkeuriger worden gebogen.

Als je tevreden bent met je resultaat, wikkel je de uiteinden aan elkaar. De jouwe is klaar herfst tafeldecoratie!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten