Vergulde dierenbril

De lente komt dichterbij en het is weer tijd voor het vermoeiende onderwerp van de voorjaarsschoonmaak. Hiervoor scheiden we ons niet alleen van onbeminde en stoffige dingen, maar regelen we ook alles wat rondvliegt en eigenlijk geen mooie plek in ons appartement vindt. Zodat zelfs simpele dingen als wattenschijfjes en Co. bijzonder mooi zijn, hebben we een simpele maar erg leuke DIY voor je bedacht.

Dierlijke glazen - afgewerkte glazen in close up

Sinds de Tropische trend laat niet los en wij Dierlijke sculpturen we hebben zojuist beide componenten samengebracht en Voorraadpotten gesleuteld met vergulde junglebewoners.


Materiaal

♡ Voorraadpotten

♡ Plastic speelgoeddieren

♡ Metallic kleurspray

♡ superlijm


Dierenbril - gebruikte materialen voor doe-het-zelf

Zo werkt het

Eerst het deksel van de glazen en Speelgoeddieren bespoten met de gouden verf. We raden aan om wegwerphandschoenen te gebruiken, omdat het kleuren van de dieren vanuit elke hoek een beetje lastig kan zijn. Dit is natuurlijk makkelijker als je ze in de Hand duurt.

Dierenpotten - spray op het deksel en speelgoeddieren

Laat het verguld deksel en droog de dieren ongeveer twee uur voordat je ze weer aanraakt. Voor het geval je een makkelijke hebt Armoedige blik wilt bereiken, kunt u wat verf van de gouden deksels deppen met een pluisvrije doek. Met vriendelijke groeten Creativiteit er zijn natuurlijk geen grenzen.

Dierenbril - laat de verf drogen

Zodra alles droog is, kun je er een gebruiken Superlijm Lijm je dieren op de oogleden. Je kunt er ook een gebruiken Heet lijmpistool gebruik – het belangrijkste is dat het blijft zitten! 😉 Ook hier is een beetje geduld vereist, dus laat de lijm goed drogen voordat je de potten gebruikt.

Animal Jars - Lijm dieren op het dekselDierlijke bril - laat lijm drogen

Mocht u ook een idee hebben voor kleine details Pasen je kunt natuurlijk ook kleine Konijnen gebruik als sculptuur voor je deksel. Gevuld met heerlijke koekjes is zo’n leuke Glas ideaal als souvenir voor familie en vrienden.

Dierlijke glazen - afgewerkte glazen mooi versierd

Dierenglazen - close-up van de afgewerkte dierendeksels

We hopen dat je geniet van knutselen! 🌿

Ersten Kommentar schreiben

Antworten