Vergulde glazen vaas

Stijlbreaks zijn geweldig, vooral als ze sterk verschillen, zoals Scandinavisch design en oosterse details. In het volgende DIY we hebben beide stijlen gecombineerd en van een minimalistische Glazen vaas creëerde een interieurpareltje.

Vergulde glazen vaas op een glazen tafel

In Gold We Trust: Volgens dit motto zetten we gouden accenten op het gebied van mode, beauty en interieur. Alles wat schittert in de warme metaalkleuren krijgt direct onze volle aandacht. We houden van goud in alle variaties. Vooral accessoires en decoraties in oosterse stijl geven koele kamers een vleugje elegantie en creëren een gevoel van gebrek bij ons.

DIY-materialen voor de vergulde glazen vaas


Materialen

♡ glazen vaas
♡ plaatwerk
♡ Melk
♡ borstel


Bereid DIY vergulde glazen vaasmat voor

Zo eenvoudig is het

Houd wat keukenpapier bij de hand om uw werkruimte te beschermen. Gebruik een kwast om de melk aan te brengen waar je het wilt Plaatwerk wilt bijvoegen.

Laat de melk drogen op een glazen vaas

Laat de melk ca. 10 minuten drogen tot hij transparant is. Zodra het een plakkerige structuur krijgt, kun je beginnen met vergulden.

Hak bladgoud

Om het bladmetaal optimaal aan te brengen kun je het eerst in kleine stukjes snijden. U krijgt dus een nauwkeuriger resultaat. Wil je een gladde rand, dan kun je de vaas van tevoren vastplakken.

Bladmetaal met een kwast op een glazen vaas aanbrengen

Zorg er bij het aanbrengen voor dat uw borstel schoon en droog is – dit maakt het gemakkelijker om het glad te strijken Gouden plaat.

DIY vergulde glazen vaas in het plantaardige interieur

Et voilà! Het jaar 2017 draait alles om kleur Groen, die uitstekend harmonieert met goud en natuurlijke kleuren. Onze tip: grote kamerplanten met mediterrane details en Woonaccessoires met delicate gouden accenten.

We hopen dat je geniet van knutselen! 🙂

Ersten Kommentar schreiben

Antworten