40 rustieke woonkamerideeën om uw verbouwing te ontwerpen

Rustieke stijl is een van de meest trendy genres voor interieurontwerp in de scene. En vandaag richten we onze inspiratie op familiehoeken die deze look illustreren. Deze 40 rustieke woonkamerideeën zijn perfect voor het opnieuw ontwerpen van uw huis. Op deze manier, van de selectie van de meubels tot de accenten, kunt u een trend aanpassen aan uw eigen visie. Laten we kijken.

1. Met grijs fluweel

rustieke woonkamer met grijze fluwelen bank

Elle Decor begint onze reis door gestructureerde, rustieke woonkamers met dit leisteengrijze meesterwerk. We houden van de fluwelen structuur en de prachtige open haard die elkaar op zo’n elegante manier aanvullen. Het bruine en het natuurlijke licht vormen een mooi contrast met de lagere tonen.

2. Met natuurlijk licht

Deze rustieke woonkamer van AD heeft prachtige natuurlijke verlichting die het beste accent van de hele kamer vormt. Het speelt goed met de koraaltinten en het natuurlijke hout.

3. Bij de marine

Woonkamer in marineblauw decor

Ja, u kunt afgunstblauw ook gebruiken in uw rustieke woonkamercreatie. Kijk maar eens naar deze kamer die Hello Farmhouse ons heeft gebracht. Met zijn diepe toon en crèmekleurig contrast krijg je nog steeds de kwaliteit van een boerderij.

4. Met een kroonluchter

Alleen omdat u niet decoreert voor een bijzonder glamoureuze plek in huis, betekent nog niet dat u geen kroonluchters kunt gebruiken. En deze Zillow-kamer heeft een mooi voorbeeld van hoe dit in een rustieke omgeving kan worden gedaan.

5. Met baksteen

Als je Zillow opnieuw bezoekt, vind je deze traditionele kamer met een prachtige bakstenen open haard. Het heeft alles wat u nodig heeft om de kamer stijlvol maar ook comfortabel te houden voor het hele gezin.

6. Met staven

Zichtbare balken ronden deze rustieke, Victoriaanse schoonheid af. Dit voorbeeld van AD geeft ons veel inspiratie voor het combineren van inrichtingsstijlen en het mixen van favoriete stukken.

7. Met uitzicht

Deze rustieke woonkamer heeft niet alleen een geweldig, gezellig gevoel, maar biedt ook een van de beste uitzichten. Het gebruik van deze stijl bij Elle Decor is perfect als je al ingebed bent in de bergen of op het platteland.

8. Met een beetje vintage

Blauw en grijs woonkamerontwerp

Blesserhouse heeft zoveel prachtige voorbeelden van mooie huizen. En deze rustieke schoonheid is gewoon een andere die we wilden laten zien – vooral met zijn toespeling op vintage decor.

9. Met niveaus

Liz Marie laat altijd mooie kamers bij elkaar zien. Dit rustieke meesterwerk wordt afgerond met lagen en lagen comfort.

10. Met neutrale kleuren

We vonden deze neutrale woonkamer op Pinterest en stopten hem onmiddellijk. Het creëren van een rustieke kamer is heel eenvoudig, vooral als je je houdt aan tonen zoals crème, bruin en grijs.

11. Met een palletwand

Palletwanden zijn altijd een geweldige manier om uw rustieke ruimte te focussen. Bekijk deze scène van Taryn Whiteaker en laat haar enkele DIY-projecten inspireren.

12. Met gewei

Gewei is altijd een geweldige manier om de rustieke inrichting af te ronden. We vonden deze trendy kleine plaats op Pinterest en werden verliefd op de galeriewand.

13. Met leed

Shady Oak Farms had deze heel mooie kamer in petto. En wat ons het meest opviel waren de noodlijdende meubels die precies bij deze woonstijl passen.

14. Met steen

De stenen open haard creëert hier de mooiste krachten in de kamer. Deze rustieke woonkamer is ons aangeboden door Country Living en had de beste basis voor de decoratie.

15. Met een chevronbodem

Doris Leslie Blau presenteerde deze adembenemende rustieke woonkamer. Elk deel van de kamer is gevuld met ingewikkelde details, trendy accenten en een adembenemende hardhouten vloer.

16. Met houten pijlen

Little Brick toonde deze rustieke hoek en we werden meteen aangetrokken door deze houten pijlen op de muur. Deze stukken zijn geweldig voor inspirerende doe-het-zelf-projecten, toch?

17. Met eigentijdse stijl

Lighting Connection werd verliefd op deze eigentijdse en rustieke fusion. De rauwe, georganiseerde stukken passen goed bij knapperig polijsten.

18. Met DIY flair

Er zijn veel doe-het-vibes in deze kleine kamer. Shutter Fly had deze beauty in petto en we werden meteen verliefd op de huiselijke sfeer.

19. Met zwart en wit

Taryn Whiteaker gebruikt overal in haar huis zwart en wit, maar houdt nog steeds alles aan de “shabby chic” kant.

20. Met Azteekse prints

Hier is nog een kijkje in de kamer van Taryn Whiteaker en we zijn dol op de toevoeging van dit zwart-witte Azteekse tapijt. Het brengt een vleugje jeugdige stijl rechtstreeks in de rustieke woonkamer.

21. Met sinaasappel

Pinterest heeft altijd veel geweldige inspiratie en dat omvat deze gezellige ruimte. Oranje tinten passen goed bij crème en bruin, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op de rustieke stijl.

22. Met trendy inrichting

Tijdens het browsen op Pinterest vonden we deze trendy en leuke plek. Het heeft absoluut een rustieke kwaliteit en past goed bij een meer seculier, veelzijdig gevoel.

23. Met licht knalt

Rustiek betekent niet donker of saai. Je kunt deze textuur en sfeer creëren met lichtere spatten van kleur, zoals je hier in deze Pinterest-vondst kunt zien.

24. Bij oude stammen

Makkelijk om inspiratie te vinden voor diegenen die onze hoeken en gaten in hun huis willen veranderen. En dit antieke stuk zal zo velen inspireren om hun huis te transformeren met een meer rustieke of boerderijkwaliteit.

25. Met veel crèmes

We hebben hem gepakt omdat hij niet alleen elegant is, maar ook de warmte heeft die elke familiekamer moet hebben.

26. Met een schoolbord

Schoolborden zijn altijd een geweldige manier om een ​​rustieke ruimte te upgraden en te personaliseren. En wees niet bang om er een in de woonkamer te duwen, zoals je hier in deze kamer kunt zien.

27. Met Buffalo Check

Pinterest had ook deze Buffalo Check in petto. Met of zonder druk stijgt de woonkamer, maar we houden van de hoeveelheid personalisatie en de trendy stijl die het biedt.

28. Met helderheid

Hier is nog een mooie, rustieke woonkamer die wordt geïnitieerd door helderheid. Zichtbare balken en poederblauw ronden deze boerderijvisie van The Spruce mooi af.

29. Met mannelijkheid

Een beetje mannelijkheid deed niemand pijn. En dit is precies wat dit gebied van Pinterest biedt. Een leren fauteuil en warm hout aan de muren zorgen voor de juiste rand.

30. Met Cottage Vibes

Accenten in de cottage passen ook goed bij de rustieke stijl. Als je wat vrouwelijkheid in de kamer wilt brengen.

31. Met alle blanken

De spar ging met witte ogen en gebruikte textuur om zijn rustieke visie te creëren. Lagen van weelde en wanhopige stukken, het is een prachtige kamer met veel personalisatie.

32. Met typografie

Deze gepersonaliseerde typografische stukken zijn een andere geweldige manier om uw boerderij te ontwerpen. We kwamen dit idee op Pinterest tegen en wisten dat veel lezers het graag zouden willen realiseren.

33. Met eenvoud

Pinterest bood ook deze eenvoudige schoonheid aan. Je kunt nog steeds een rustieke stijl hebben, maar met een minimale kwaliteit die schoon en helder is.

34. Met Hazey Greys

Je vindt hier veel leuke plekken om ideeën op te doen. En als u op zoek bent naar een rustieke woonkamer, doe dan wat ideeën op in dit wazige grijze gebied.

35. Met verse bloemen

Decor Pad liet ons zien hoe we de textuur van een rustieke kamer kunnen combineren met de boho-kwaliteit van een kamer met een vleugje strandinspiratie. En we houden van de unieke mix van beide.

36. Met Kerstmis

Hier is een mooie kamer van Craftberry Bush die gezellige kwaliteiten en een beetje kersttijd biedt. Er is een vleugje extra elegantie in deze kamer met zijn romantische kleuren.

37. Met saliegroen

Als je op zoek bent naar kleuren om toe te voegen aan je neutrale, rustieke woonkamer, bekijk dan dit gebied dat we op Pinterest hebben gevonden. Saliegroen past goed omdat het een meer organische, meer natuurlijke kwaliteit heeft.

38. Met een boerenmix

Twelve On Main gaf ons een woonkamer die zowel boerderij als rustieke stijlen echt mooi houdt. Er zijn zoveel kleine dingen waar we van houden.

39. Met Victoriaanse essentie

Er zijn tonen van rustieke decoraties, maar er is een Victoriaanse poetsmiddel over de hele scène waarvoor we flauwvallen.

40. Met cranberry accenten

Voor meer traditionele liefhebbers, wordt u aangetrokken door de opstelling hier en de focus op cranberry.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten