Woonkamer DIY’s die elke kamer helpen transformeren

Woonkamer DIY’s die elke kamer helpen transformeren

U kunt de algehele sfeer van een kamer veranderen door eenvoudig de muren, snuisterijen of andere kleine dingen op een geheel nieuwe manier te verplaatsen. Deze lijst biedt u een verscheidenheid aan nieuwe kansen – allemaal vanuit uw eigen creatieve handen. Bekijk al deze fantastische doe-het-zelvers in de woonkamer die elke kamer zullen helpen transformeren en tegen het weekend een nieuwe scène zullen veroveren!

1. Ananaspapier art.

Woonkamer DIY’s die elke kamer helpen transformeren

Geef de kamer een beetje zomerse stijl met wat ananas-kunst aan de muur. Het is gestructureerd, het is leuk, je kunt het zelfs op de veranda plaatsen om een ​​extra stuk van het zee-festival te vieren. Maak er een meidenavond van, pak alle materialen en kijk hoe jij en de meisjes gepersonaliseerde versies maken!

2. Eenvoudige kunst

Enkele eenvoudige muurschilderingen kunnen uw woonruimte snel verfraaien. Als je van een moderne, minimalistische stijl houdt, neem dan kleur en ga deze uitdaging het hele weekend aan. Het duurt niet lang meer!

3. Fotolijst (zonder glas)

U kunt uw favoriete herinneringen ophangen zonder dat u iets traditioneels nodig heeft. In plaats daarvan kunt u unieke galeriewanden maken. Hoe? Maak na de sprong een DIY-fotolijst zonder glas.

4. Modern terrarium

Bekijk dit DIY-terrarium en leer hoe je iets voor jezelf kunt maken. Ze zijn geweldig om de kamer nieuw leven in te blazen en textuur te geven aan moderne kamers. Ze zijn natuurlijk ook ontzettend trendy, wat een duidelijk pluspunt is.

5. Succulente plantenbakken

Hier hebben we een andere manier om natuurlijke lucht en energie in uw huis te ademen. Deze keer met een zelfgemaakte succulente muurplanter. Het combineert moderne stijl met organische schoonheid; de perfecte manier om te koppelen, vind je niet?

6. Houten wandklok

We houden van deze houten wandklok en hoe veelzijdig hij is. Zet het in de mix van een galeriewand en meng het met je minimale stijl. Het is snel en gemakkelijk te projecteren, zodat zelfs beginners het kunnen doen.

7. Ottomaanse houtopslag

Natuurlijk kan het nuttig zijn om te leren hoe je een Lagerosman uit hout kunt bouwen. Je kunt het gebruiken om je woonkamer op te ruimen, maar het is ook een perfecte aanvulling op een stijlkamer met meerdere materialen of een boerderijvisie.

8. Pallettafel

Je kunt zeker leren om wat meubels voor de woonkamer te maken. Bekijk deze DIY-pallettafel met haarspeldpoten gewoon om jezelf onder te dompelen in de wereld. Het is een geweldige toevoeging die een moderne vonk zal toevoegen.

9. Salontafel met haarspeldpoot

Ga nog een stap verder dan het vorige project en leer hoe je een salontafel maakt met haarspeldpoten. Dit project is net iets groter, maar het doet dezelfde moderne slag als je dat wilt.

10. Mediabox

We graven deze DIY ook echt. Het ruimt de ruimtes op die de televisie en alle belangrijke dingen graag overnemen. Maak kennis en leer hoe je een mediabox maakt om alles in op te bergen.

11. Simpele kruk

Een simpele kruk is altijd een noodzaak in een woonkamer. Krijg de details achter zijn creatie en maak er een paar om een ​​uitnodigend ethos af te ronden. Maak je geen zorgen, je hoeft geen ervaren klusser te zijn om het tot leven te brengen.

12. Smalle salontafel

Voor degenen die niet zoveel vierkante meter hebben om mee te werken, wil je misschien meubels proberen te maken die echt bij je rekening passen. HOE deze smalle DIY-salontafel met stopcontact niet alleen in kleinere ruimtes glijdt, maar ook de functie biedt die je nodig hebt in een woonkamer.

13. Faux fur kruk

Als je op zoek bent naar kleinere items om textuur en pop toe te voegen, zoek dan naar stukken als deze. Probeer een faux fur-kruk te maken en leun in een van de hoeken en hoeken waar een oppepper nodig is.

14. Leiding koffietrolley

Deze Pipe Coffee Cart hoeft niet te worden gebruikt voor koffie – het kan ook een perfecte organisator of tentoonstelling in industriële stijl zijn. Het kan zelfs worden gebruikt als bijzettafel als je echt creatief wilt worden! Leer gewoon hoe je samen kunt kloppen – zelfs een aantal, om de woonkamer echt in balans te brengen.

15. Industriële trolley

Trolleys zijn ook handig in en om het huis. Waag de sprong en leer meer over het maken van deze industriële trolley. Dit werkt ook als functioneel meubelstuk, maar ook als middel om sieraden en accenten te tonen en te ordenen.

16. Acryl planken

Deze eenvoudige stukken zijn helemaal in trek en passen goed bij het moderne, eigentijdse ontwerp dat we overal in winkels en blogs zien. ‘S Middags kunt u leren hoe u deze prachtige acryl planken kunt maken en de muren van uw woonkamer volledig opnieuw kunt inrichten.

17. Hangende touwplanken

Hier is nog een stuk voor de muren dat je kunt gebruiken om op een unieke manier te bekijken en te ordenen. Leer hoe je deze hangende touwplanken opent door de sprong te wagen en de daden te grijpen! Ze zijn een veelzijdige, moderne toevoeging aan het ontwerp van een huis uit het midden van de eeuw.

18. Dubbele planken

Hoe zit het met dubbele boxplanken? U kunt ze naar uw wensen personaliseren en ze zowel als functionele displays als als centrale kunstpunten gebruiken. Wie houdt er niet van design met een dubbele taak?

19. X-vormig rek

Maak een slim X-vormig krantenrek voor je woonkamer. Je kunt dit schilderen en een vleugje kleur en personalisatie toevoegen. Of u kunt het als natuurlijk en eenvoudig beschouwen voor een minimalistische smaak.

20. Koperen buis tijdschriftenhouder

Een andere manier om de woonkamer in te richten, is met een van deze chique doe-het-zelf tijdschriftenbakken met koperen buizen. U heeft geen tijd nodig om te monteren en u zult genieten van het heldere, eigentijdse afwerkingsproduct.

21. Drijvende boekenplanken

DIY zwevende boekenplanken zijn altijd een leuke toevoeging. Ze zijn zeer veelzijdig en je kunt meer dan alleen boeken weergeven. In plaats daarvan kunt u op deze leuke manier uw favoriete kunstwerken in de hele woonkamer tonen.

22. Honingraatplanken

Maak een eenvoudige honingraatplank met ijslolly’s en verander je woonkamer in iets dat Pinterest waardig is. We houden van dit eenvoudig te volgen project en hoe je deze boho-inspiratie gemakkelijk in de kamer kunt brengen door het toe te voegen aan je mix van stijlen.

23. Regendruppel muur hangen

Er zijn zoveel verschillende manieren waarop je dit stuk kunt personaliseren. De textuur, de rust en de regendruppelwand hangen zijn zeer geschikt voor een kunstkeuken of op zichzelf. Vergeet ook niet om gekleurde regendruppels toe te voegen!

24. Opbergbank voor kratten

Verander houten kisten in één middag in een opbergbank! Deze functioneert zowel als functionele organisatielocatie als als klein meubelstuk dat goed werkt als je een of twee extra stoelen nodig hebt. Spring nu over om de details te leren.

25. Betonplanthouder

En tot slot, leer hoe u uw eigen trendy betonplant en kandelaars kunt maken. We houden van de eenvoud achter deze beslissing en houden ervan hoe de focus hier ligt op textuur in plaats van buitensporig plezier van kleur.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten